СПРОЩЕНО УМОВИ НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ГРОМАДЯНАМ

СПРОЩЕНО УМОВИ НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ ГРОМАДЯНАМ

Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 і від 27 липня 1998 р. № 1156» спрощено умови призначення житлових субсидій окремим категоріям громадян.

КОНКУРС  НА СИМВОЛІКУ  ШУЛЬГИНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

КОНКУРС НА СИМВОЛІКУ ШУЛЬГИНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ.

На конкурс, який був оголошений 26 вересня 2019 року, до Шульгинської сільської ради надійшло 4 пропозиції на створення офіційної символіки (герба та прапора) ШУЛЬГИНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ. Оприлюднюємо всі подані ескізи, але на жаль два з них не відповідають умовам конкурсу, тому оцінюємо та обговорюємо тільки № 1 ( Коломацький Володимир)та № 2( Носалєва(Четверик) Лілія), а решту приймаємо до відома та дякуємо Леженко Людмилі Григоріївні та Коваль Володимиру Афанасовичу за участь.vvНа конкурс, який був оголошений 26 вересня 2019 року, до Шульгинської сільської ради надійшло 4 пропозиції на створення офіційної символіки (герба та прапора) ШУЛЬГИНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ. Оприлюднюємо всі подані ескізи, але на жаль два з них не відповідають умовам конкурсу, тому оцінюємо та обговорюємо тільки № 1 ( Коломацький Володимир)та № 2( Носалєва(Четверик) Лілія), а решту приймаємо до відома та дякуємо Леженко Людмилі Григоріївні та Коваль Володимиру Афанасовичу за участь.

26.10.2019 закінчується І етап-подачі заявок на участь у конкурсі  на створення  (герба та прапора)

26.10.2019 закінчується І етап-подачі заявок на участь у конкурсі на створення (герба та прапора)

1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 26.09.2019 по 26.10.2019;Чекаємо ще пропозицій від громади. До сільської ради було надано тільки дві  пропозиції

Схід і захід разом! Навчальний візит фінансистів Львівщини та Луганщини до Черкас!

Схід і захід разом! Навчальний візит фінансистів Львівщини та Луганщини до Черкас!

Відбувся національний візит представників громад Луганщини в Черкаську область! Разом з львівськими колегами мали можливість оцінити здобутки децентралізації в громадах Черкащини! Вивчали методи управління місцевими фінансами, шляхи залучення додаткових ресурсів, інструменти ефективного управління комунальним майном! Дякуємо програмі "ЮЛІД з Європою", Черкаському ЦРМС та новим друзям з Черкащини та Львівщини

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

Герої не вмирають вони житимуть в наших серцях, допоки не згасне пам’ять про них. Слава Героям!                                    19.10.2019 року прощалися з морпіхом старшим матросом Степаном Криль.

День села Шульгинка 2019

День села Шульгинка 2019

12 жовтня  Шульгинка відсвяткувала свою  412 річницю!  Святкували дружно та весело з піснями, танцями, спортивними змаганнями , конкурсами, різними розвагами, кашею та шашликами.Зібралося немало гостей з різних сіл нашої громади . Творчі колективи з Байдівського та Малохатського старостатів взяли участь у святковій програмі. Дякуємо оргкомітету з організації та проведення свята за велику  та успішну  роботу. Також величезна подяка всім спонсорам заходу !